Hesta Coaching

Coaching

Heb je last van bewuste of onbewuste belemmerende gedachtes? Dan herken je vast één of meerdere van onderstaande klachten:

  • (faal)angst
  • sociale angst
  • stress
  • examenstress
  • spreekangst
  • paniekaanvallen
  • laag zelfbeeld
  • negatieve emoties
  • niet helpende gedachtes
  • belemmerende emoties

Ben jij klaar om samen met mij deze stap te nemen?

alone, to be alone, archetypes-513525.jpg
mindset, mindfulness, meditation-743166.jpg
Samen gaan wij jouw belemmerende gedachtes opsporen en neutraliseren. Na enkele sessies zal je al een verandering in het dagelijks leven opmerken! Daarnaast leer ik je hoe je in de toekomst om kan gaan met belemmerende gedachtes.
Lisa Kleinschmidt
Psycholoog
Een coachingstraject omvat minimaal drie sessies. Wij starten met het in kaart brengen van jouw klacht. Waar heb je eigenlijk precies last van?
Vervolgens geef ik je psychoeducatie. Ik merk dat het begrijpen van de eigen klachten vaak al helpt. Je krijgt meer grip op de klachten omdat je eindelijk begrijpt wat er eigenlijk in jouw hoofd gebeurt. Het optreden van de klachten lijkt niet meer zo onvoorspelbaar, zoals het op dit moment misschien nog aanvoelt.

Als wij jouw belemmerende gedachtes en overtuigingen in kaart hebben gebracht, dan zorgen wij er samen voor dat je er minder last van hebt.

 Je zult in het dagelijks leven snel veranderingen opmerken. Ben jij er ook klaar voor?

Ik ben bij Lisa Kleinschmidt van Hestacoaching begeleid via de EFT methode. Dit in aanwezigheid van haar paarden. Lisa is buiten psycholoog ook paardencoach. Deze combinatie maakt haar uniek en heeft mij dmv. 3 sessies veel concreet inzicht gebracht waarin ik veel beperkende ballast los heb mogen laten. Lisa staat voor betrokkenheid en gerichte professionele aandacht. In mijn professie als seniorcoach en trainer ben ik uiteraard kritisch. Lisa raad ik iedereen aan!

Wil jij ook meer grip op jouw gedachtes? Plan nu een vrijblijvende kennismaking in. Ik werk online (via Zoom) of op een prachtige rustgevende locatie in De Rijp (Noord Holland).

Er zijn zo veel coaches, waarom zou je een traject bij mij boeken?

Het meest belangrijke vindt ik dat wij een klik hebben. Wist je dat de kwaliteit van de therapeutische relatie één van de belangrijkste voorspeller is voor een goed traject?

Maar naast de therapeutische relatie is nog meer belangrijk. Ik heb veel tijd geinvesteerd in verschillende opleidingen. Ik ben psycholoog (MSc) en cognitief gedragstherapeut in opleiding. Ik heb ervaring als behandelaar in een polikliniek. Daarnaast heb ik verschillende opleidingen gevolgd op het gebied van coaching. Kortom, mijn rugzakje met tools is ondertussen heel goed gevuld!

Mijn clienten en supervisoren omschrijven mij als zachtaardig, maar toch directief. Ik biedt een luisterend oor zonder hierbij het doel van de sessie uit het oog te verliezen. Hierdoor boek ik snel resultaat.